Muziekweekend op 3 & 4 juni 2023

Er staan in het weekend van 3 en 4 juni e.k. heel wat muzikale activiteiten gepland. Op zaterdag 3 juni plannen we opnieuw een mini Lente-cecilia. We brengen dan een muzikaal bezoek aan een aantal van onze leden herbergiers. Geen nood, de andere horecazaken krijgen ons op bezoek in november, we voorzien gewoon in een kleine spreiding. Op zondag 4 juni verlenen we dan graag onze medewerking aan de open-campusdag van onze thuisbasis. Zo zet Basisschool Bunderbos de deuren open tijdens ‘Bunderbos Bruist’, maar ook GoTalent afdeling Zele en andere organisaties daar gevestigd doen mee. Wij voorzien alvast in de muzikale begeleiding tussen 13 en 16 uur. Meer dan een bezoekje waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *